Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Waarschijnlijk heb je net geklikt op de vraag “Wie zijn nou die personen die je pakketjes inpakken en alle vragen beantwoorden?”

Nou.. ‘wij’ zijn het grootste deel van de tijd eigenlijk gewoon ik/Ellen/me/myself… Gelukkig heb ik ook een geweldig lieve man die inmiddels ook behoorlijk wat weet over alle koekjes producten en kan bijspringen waar nodig. Daarnaast staat er een geweldig team klaar om te helpen op bakbeurzen. Dus een deel van het jaar zijn we toch gezellig ‘wij’ 🙂

Waarom nou deze webshop?
Zelf ben ik in 2012 gestart met koekjes decoreren. Ik las toen al een tijdje wat Amerikaanse blogs over koekjes. Toen ik thuis kwam te zitten met een gekneusde rug, had ik ineens alle tijd om, onder het mom van ‘revalidatie’, zelf aan de slag te gaan. In de loop van de jaren liep ik er zelf steeds meer tegenaan dat er in Nederland geen (web)shop was waar je alles op het gebied van koekjes kon aanschaffen. De taartenwinkels hadden wel een deel, maar de doosjes/zakjes/sprinkles/uitstekers waren toch nog wat beperkt. Om dit probleem direct maar voor iedereen op te lossen, ben ik deze webshop gestart. Super eng, maar tegelijkertijd ook heel gaaf om de 1e koekjes shop te zijn in NL waar je echt alles kon krijgen! In de afgelopen jaren is de shop natuurlijk behoorlijk uitgebreid. Mocht je nou nog iets missen, laat het me dan meteen weten via ellen@cupofcookies.nl. 

Voor het geval je het leuk vind om wat meer over mij te weten:

  • Naast deze shop heb ik ook nog een ‘normale’ baan. Ik werk namelijk als Adviseur bij een bank
  • Ik kan enorm chaotisch zijn, daarom liggen er door het hele huis ToDo lijstjes verspreid
  • Binnen loop ik het liefst op mijn sokken (soms zelfs op kantoor, sssstt!) 
  • In de gang van ons huis staat een grote boekenkast helemaal vol met Donald Duck Pockets