Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Mogelijk ken je me al langer van de webshop, workshops of social media. Of misschien ben je me pas net tegen gekomen. Wie je ook bent: Welkom (terug) 🙂

In verband met de geboorte van onze dochter Olivia is de shop een jaar dicht geweest en ben ik ook maar erg weinig actief geweest op social media. In eerste instantie om gewoon lekker te genieten van mijn verlof en daarna van ons lieve kleine draakje. Maar daarna duurde het gewoon nog een behoorlijke poos voor ik er weer klaar voor was om aan de slag te gaan. Misschien maak ik nog wel een apart blog artikel om jullie wat verder kennis te laten maken met Olivia.

Welkom terug bij Cup of Cookies!

De periode dat de shop dicht was heeft me een boel tijd gegeven om goed na te denken over mijn bedrijf. Ga ik gewoon verder zoals de afgelopen jaren? Ga ik stoppen met mijn veilige vaste parttime baan en volledig voor de shop? Of gooi ik de handdoek in de ring en ga ik helemaal stoppen met mijn eigen bedrijf? Allemaal gedachtes die regelmatig voorbij zijn gekomen. Nou moet ik zeggen dat de hormonen nog door mijn lijf gierden (nu 11 maanden na de bevalling begint het eindelijk een beetje minder te worden gelukkig), dus echt rationeel nadenken zat er niet altijd in.

Dus wat nu?

Laat ik voorop stellen: Ik krijg enorm veel energie van de webshop met alles wat erbij komt kijken. De allerleukste klanten die ik me maar kan bedenken, geweldige producten om mee bezig te zijn en hele lieve koek collega’s. En hoewel ik altijd op zie tegen de administratie, vind ik zelfs dat stiekem toch best wel heel leuk. Juist omdat ik daar veel van kan leren en mezelf mee kan uitdagen. Daar komen dan natuurlijk nog de workshops en beurzen bovenop en het plaatje is voor mij compleet.

Dat ik door wil met mijn bedrijf was toch wel duidelijk. Maar het was ook duidelijk dat ik wel wat dingen anders moet/wil gaan doen. Ik heb namelijk wel Olivia die ook een hele boel aandacht verdiend.

De meest zichtbare verandering is denk ik wel de nieuwe website. Maar ook de standaard verzenddagen op dinsdag en vrijdag. Het nieuwe boekhoudpakket is dan weer niet zo zichtbaar, buiten dat de facturen er ietsje anders uit zien. Maar doordat alles helemaal aan elkaar gekoppeld is, gaat er nog meer automatisch dan voorheen. Wat betekent dat ik die tijd over heb voor leukere dingen.

To Do lijst

Een van die leuke dingen is deze blog. Dit staat namelijk al zooooooo lang op mijn todo lijstje. Een plek waar jullie mijn recepten vinden, tips/voorbeelden voorbij komen om de mooiste koekjes te maken en waar ik jullie af en toe (net zoals deze blog) ook in wat persoonlijke dingen kan meenemen. Laat vooral ook in de reacties weten wat je hier graag zou willen zien/lezen.

Achter de schermen ben ik trouwens al druk met nog een aantal andere dingen van mijn veel te lange todo lijst. Zo komt er een hele gave samenwerking aan! Ben ik mijn eigen kennis over social media aan het vergroten met behulp van de gave cursussen van by bird. En ben ik eindelijk bezig met de online workshop die ik een jaar geleden al online had willen zetten.

Al met al genoeg te doen voorlopig, terwijl ik tussendoor lekker aan het knuffelen ben met mijn kleine meisje.

Dus voor nu, welkom (terug)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *