In verband met corona zijn er momenteel nog geen workshops gepland. Zodra ik het zelf weer veilig genoeg vind en de maatregelen het toelaten zullen er weer workshops gepland gaan worden. Dit zal in ieder geval op de vaste locaties in Zeewolde(Flevoland) en Groenlo(Achterhoek) zijn. Heb je zelf een andere locatie in gedachten? Laat het mij dan weten, dan kijk ik graag wat er mogelijk is.

In de tussentijd is het wel mogelijk om een privé workshop te plannen voor 1 of 2 personen. De kosten hiervan zijn €80 per dagdeel (ongeveer 2,5 tot 3 uur), met een toeslag van €50 voor de 2e persoon. Vooraf spreken we samen af welke technieken je wilt leren en wat het thema zal zijn. Neem hiervoor contact op viaellen@cupofcookies.nl.

—————–

Hieronder kan je zien wat er op het moment is gepland, dit zal gedurende het jaar verder worden aangevuld.

Mocht je interesse hebben in een andere workshop/datum of op zoek zijn naar een besloten workshop (bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of kinderfeestje), stuur dan een mailtje naar ellen@cupofcookies.nl met je wensen. Dan nemen we binnen 2 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.